Skip to main content
ONZE
VISIE
RETURN ON
INVESTMENT

Krachtige interieurarchitectuur gaat niet alleen over esthetiek. Een goed interieurontwerp heeft een onwaarschijnlijk grote impact op iedereen. Met onze zakelijke opdrachtgevers proberen we een omgeving te creëren die het ziekteverzuim vermindert, de synergie tussen medewerkers vergroot en de productiviteit van alle aanwezigen laat groeien. Het ontwerpproces resulteert in efficiëntere werkprocessen in een kleinschaliger, persoonlijk toegesneden werkomgeving. Het beschikbare budget kan daardoor ook worden ingezet voor het zoeken naar een betere vestigingslocatie, een locatie die beter past bij de ambities van het bedrijf. Een uitgesproken interieurontwerp maakt dat je bedrijf opvalt. Dit is het tijdperk waarin flagship stores als paddenstoelen uit de grond schieten: het is zo belangrijk om je merk en imago te benadrukken. Het is dé manier om potentiële klanten te werven. Een goed interieurontwerp beschouwen wij als een solide investering.

ESTHETISCHE DUURZAAMHEID

Ons streven is om strenge randvoorwaarden om te buigen tot krachtige uitgangspunten. We bezoeken een gebouw en kijken naar de mogelijkheden ervan. In onze visie heeft elk gebouw bestaansrecht en is sloop zelden een optie. Nadat de restricties van een gebouw zijn gedefinieerd, kan het revitalisatieproces beginnen. Daarbij gebruiken we duurzame renovatiemethoden en zoeken we samenwerking met cradle-to-cradle partners. We recyclen het bestaande meubilair en optimaliseren de energiehuishouding van een gebouw. Maar wat voor ons het allerbelangrijkst is: dat de gebruikers van het gebouw verliefd worden op hun werk- of woonplek. We noemen het plastische vastgoed-chirurgie. En dat is ook precies de reden waarom huiseigenaren en ondernemers naar ons toe komen. We zijn in staat om de schoonheid van hun vastgoed te ontmaskeren en duurzaam te maken. We brengen esthetische duurzaamheid naar het hoogste niveau.

ONTDEKKEN WIE JE BENT
Goede interieurarchitectuur gaat over het vinden van de juiste balans tussen de vele aspecten van een opdracht: de bestaande architectuur, de locatie, de doelstellingen en – met name – het bedrijfsimago van de opdrachtgever. We gaan samen op zoek naar die balans, waarbij het belangrijk is dat de opdrachtgever dicht bij zichzelf blijft en de schoonheid van alle aspecten van het gebouw en de interieurarchitectuur ontdekt. We nodigen je uit om die ontdekkingstocht met ons te maken. Bezoek ons eclectische kantoor, waar een omgeving is gecreëerd met elementen uit de Barok en het Modernisme, waar we mannelijke en vrouwelijke details laten zien en onze Nederlandse en Italiaanse roots durven te tonen. Dat is de plek waar wij ons perfect thuisvoelen.