NATIONAL MONUMENT

OFFICE, THE HAGUE

At the Lange Voorhout in The Hague you can find this beautiful monumental building with a very special interior. Last year, this national monument has been restored, made more sustainable and transformed into a modern day office with the allure fitting the location.

The building is full of characteristic interior elements, such as the 18th century rooms and the wooden roof construction, that show the vast history of the place. The design embraces this history by restoring the authentic elements and adding modern interventions. The narrow passageways have been fitted with mirrors to draw the space and light in.

  • Architectural delivery
    September 2020
  • Client
    zakelijk
  • Size
    1200 m²
  • Project
    Interieur
  • Locatin
    Den Haag, Netherlands
  • Partners
    Burgy

T: +31 (0)70 338 81 45

Willem Witsenplein 8
2596 BK Den Haag