Skip to main content

LUXURY APARTMENT

AMSTERDAM

Dit luxueuze Amsterdams appartement, met internationale uitstraling, is tot stand gekomen door middel van een co-creatie met de opdrachtgevers. Het appartement is een oase van rust met een tuin, in het midden van de stad. De eetkamer en de keuken staan direct in verbinding met de tuin, waar zich een beschutte lounge bevindt. Dit maakt het mogelijk om het appartement uit te breiden naar buiten, als het weer gunstig is.

Het interieur is vrijwel geheel op maat gemaakt. Eén van die bijzondere elementen is de transparante room divider tussen de keuken en eetkamer. Een wijnflessenwand, uitgevoerd in helder glas met messing flessenhouders.

Het appartement is ontworpen voor een gezin dat veel over de wereld reist en is bijna 400m2 groot. De meubels en afwerking hebben we zorgvuldig samen met de opdrachtgevers gekozen en uitgewerkt, zodat het perfect aansluit op de sfeer waar zij om vroegen.

De gebruikte materialen voor deze renovatie zijn van de hoogste kwaliteit. De privé-ruimtes van het appartement zijn tot in detail ontworpen om een comfortabele dagelijkse ervaring te bieden. De wanden en vloeren uitgevoerd in marmer geven -naast een zorgvuldig verlichtingsontwerp en het gebruik van rookglas, rookspiegels en Armani behang- een chique uitstraling.

Dit luxueuze Amsterdams appartement, met internationale uitstraling, is tot stand gekomen door middel van een co-creatie met de opdrachtgevers.