UitgeestBeentjes BouwgroepOffice
Beentjes Bouwgroep
Objectives
The first pole is on the ground! Our team took care of the architecture and interior design for this 1200 m2 new-build office. A rough industrial look is achieved by using materials that match the identity of the client Beentjes Bouwgroep.
Solution
The exterior features of the architecture have been taken into the interiors. Large basalt stones on the wall make a connection between inside and outside.The layout creates a clear functional zoning where workplaces are separated from noisy areas by a zone of meeting rooms, offering employees a pleasant working atmosphere. Sustainability and transparency towards the surroundings were important features that are reflected in the dynamic character of the fa├žade. In the entrance a large podium stair, which also functions as an auditorium, leads users to the first floor. The new building makes intensive use of solar panels, heat pumps, and a sustainable climate system and materials.

Let us inspire your business

Get in touch with us here. Let us easily call you back or you can send a message, we will get back to you soon.

Let us call you

Mail us directly