Den HaagNational MonumentOffice
National Monument
Objectives
At the Lange Voorhout in The Hague you can find this beautiful monumental building with a very special interior. Last year, this national monument has been restored, made more sustainable and transformed into a modern day office with the allure fitting the location.
Solution
The building is full of characteristic interior elements, such as the 18th century rooms and the wooden roof construction, that show the vast history of the place. The design embraces this history by restoring the authentic elements and adding modern interventions. The narrow passageways have been fitted with mirrors to draw the space and light in.

Let us inspire your business

Get in touch with us here. Let us easily call you back or you can send a message, we will get back to you soon.

Let us call you

Mail us directly