StoreThe Sting BredaDetailhandel
The Sting Breda
Doelstellingen
De winkelpassage genaamd ‘de Barones’ in Breda is met behulp van de Kronenberg groep een grote renovatie ondergaan. De tweede laag is uit de passage verwijderd, waardoor alle winkelunits nu zowel de begane grond als de 1e verdieping tot hun beschikking hebben. Hierdoor ontstaan er grotere ruimtes in het winkelcentrum. Hier wilde de Sting uiteraard goed gebruik van maken, daar kwamen wij van pas.
Oplossing
The Sting heeft een goede locatie in het winkelcentrum en is vanaf meerdere ingangen direct zichtbaar. Aan Jeroen en Nina is gevraagd om de ruimte op de begane grond en de 1e verdieping in te delen en een advies te geven over de vloerafwerking, plafondafwerking en wandafwerking. Daarnaast heeft Graziosi-Progetti meerdere elementen ontworpen in de etalage en entree die het idee van gevels geven waarbij achter de ‘gevelramen’ reclame beelden en video-schermen zijn geplaatst. Speciale aandacht is gegeven aan de ronde, hoge entree van de winkel. Als men in het entree naar boven kijkt, ziet men een grote, kleurige koepel waarbij het ontwerp en kleurenschema nauwkeurig zijn ingevuld in overleg met het team van Sting. Het maken van deze glas-in-lood wonder is gedaan door De Alkmaarse Glazenier. De vloer van de entree geeft het idee weer van een plein, waarbij de klant ervoor kan kiezen of men op de begane grond blijft of met de roltrap naar de 1e verdieping gaat.

Let us inspire your business

Get in touch with us here. Let us easily call you back or you can send a message, we will get back to you soon.

Let us call you

Mail us directly