Den HaagPark Hoog OostduinPrivé
Park Hoog Oostduin
Doelstellingen
"Onze visie voor het ontwerp van het appartement was om een riante woning te creëren die aanvoelt als één grote loft, waarbij we gebruik hebben gemaakt van de hoogte om de woning in te delen. De staalconstructie hebben we op verschillende plekken in het zicht gelaten om een mix te scheppen van industrie en luxe."
Oplossing
"Het appartement kent drie zones: een representatieve publieke zone, een ontmoetingszone en een privézone. Deze kunnen van elkaar worden gescheiden door gebruik te maken van houten draaiwanden en metalen schuifdeuren. Voor de materialisatie is gekozen voor een mix van rijke natuursteen die qua ruwheid goed aansluit bij het stoere industriële thema. Het hart van de woning is het keukenblok dat bekleed is met Ceppo-steen, dat qua look en feel verwijst naar beton. De keuken vormt een verbinding tussen het publieke deel en de ontmoetingszone. Het appartement wordt aan alle kanten omringd door een groot terras, hierdoor heeft iedere zone in de woning zijn eigen buitenruimte. Het terras geeft uitzicht over land en zee voor het ultieme penthousegevoel. Aansluitend aan de hoofdwoning is tevens een kleinere woning verbonden waar eventueel gasten of inwonend personeel kunnen verblijven, afgezonderd van de bewoners van de hoofdwoning. De kracht van het ontwerp zit hem met name
in de mogelijkheid om privéplekken te scheppen waar men zich kan terugtrekken, binnen een geheel open plan. Meer informatie? Bezoek: www.parkhoogoostduin.nl"

Let us inspire your business

Get in touch with us here. Let us easily call you back or you can send a message, we will get back to you soon.

Let us call you

Mail us directly