AmsterdamThe CoWorkingOffice
The CoWorking
Objectives
The CoWorking asked us to help them with the conversion of their old distribution centre into a flexible office space in Amsterdam.
"We substituted the typical overhead doors with glass and softened the atmosphere by using oak."
Marlies de Jong, Project Manager at Graziosi Progetti
Solution
We immediately decided to stick with the cargo look on every level. Containers were stacked on top of one another and transformed into refined, climate-controlled offices. We simply combined more containers together to create larger meeting rooms. The atmosphere was softened by substituting the typical overhead doors with glass and oak, epoxy floors and a wooden staircase-covering. Finally, we opened up the whole space, by providing the rear wall and columns with mirrors, reflecting daylight from every angle.

Let us inspire your business

Get in touch with us here. Let us easily call you back or you can send a message, we will get back to you soon.

Let us call you

Mail us directly